• Inici
  • |
  • Notícies
  • |
  • Es presenta l’estudi “Mapa de la Innovació a la…
18/06/2013
Es presenta l’estudi “Mapa de la Innovació a la RMB” a la Comissió d’Innovació
D’esquerra a dreta: Vittorio Galletto, director de l’estudi; Jordi Roig, president de la Comissió d’Innovació del Pacte Industrial, i Carles Rivera, coordinador gerent de l’associació

La Comissió d’Innovació del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona ha assistit a la presentació del darrer esborrany de l’estudi “Mapa de la Innovació a la Regió Metropolitana de Barcelona”. L’objectiu d’aquest estudi, impulsat pel Pacte Industrial i realitzat per l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB) , ha estat sistematitzar, classificar i mapificar l’activitat innovadora que es registra a l’àmbit de la RMB utilitzant com a indicador les patents europees.

 

Vittorio Galletto, cap de l’Àrea d’Economia i Territori de l’IERMB i director de l’estudi, ha estat l’encarregat de donar a conèixer les principals conclusions als membres de la comissió. Amb els comentaris i les aportacions que s’han produït durant la reunió es procedirà a la redacció definitiva de l’estudi, que serà publicat properament.

 

La reunió ha estat presidida per Jordi Roig, president de la Comissió d’Innovació, qui ha explicat que aquesta comissió es va crear de manera pilot i que ara vol esdevenir un espai de debat sobre els diferents aspectes de l’àmbit de la innovació.

 

AGENDA
SEGUEIX-NOS
NÚVOL D'ETIQUETES
CONTINGUT
Q8 - Estudi sobre l'accessibilitat en transport públic als polígons de la RMB
llegir +
138 propostes per a un nou impuls a la indústria
llegir +
Presentació a la Comissió d'Innovació del "Mapa de la Innovació a la RMB"
llegir +
Q8 - Estudi sobre l'accessibilitat en transport públic als polígons de la RMB
llegir +
Presentació del Paper 5 del Pacte Industrial i debat sobre el repte de reformatar els polígons industrials
llegir +
48a Reunió del Comitè Executiu del Pacte Industrial i presentació de les propostes del cicle sobre transició circular
llegir +
SIMAE
Notícies
Actualitat