Es presenta l’estudi “Mapa de la Innovació a la RMB” a la Comissió d’Innovació

18-06-2013

La Comissió d’Innovació del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona ha assistit a la presentació del darrer esborrany de l’estudi Mapa de la Innovació a la Regió Metropolitana de Barcelona. L’objectiu d’aquest estudi, impulsat pel Pacte Industrial i realitzat per l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB) , ha estat sistematitzar, classificar i mapificar l’activitat innovadora que es registra a l’àmbit de la RMB utilitzant com a indicador les patents europees.

Vittorio Galletto, cap de l’Àrea d’Economia i Territori de l’IERMB i director de l’estudi, ha estat l’encarregat de donar a conèixer les principals conclusions als membres de la comissió. Amb els comentaris i les aportacions que s’han produït durant la reunió es procedirà a la redacció definitiva de l’estudi, que serà publicat properament.

La reunió ha estat presidida per Jordi Roig, president de la Comissió d’Innovació, qui ha explicat que aquesta comissió es va crear de manera pilot i que ara vol esdevenir un espai de debat sobre els diferents aspectes de l’àmbit de la innovació.

Etiquetes: ,

Vols subscriure’t al nostre butlletí?

T’informarem de les novetats i activitats del Pacte Industrial

Subscriu-te al nostre butlletí