• Inici
  • |
  • Notícies
  • |
  • Presentació de l’estudi sobre les infraestructures…
11/04/2013
Presentació de l’estudi sobre les infraestructures de serveis dels polígons industrials a l’Àmbit B30
Carles Rivera, coordinador gerent del Pacte Industrial, i Maria Buhigas, directora de l’estudi

Carles Rivera, coordinador gerent del Pacte Industrial, ha donat a conèixer l’associació a tots els assistents

 

El coordinador gerent del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona, Carles Rivera, ha participat en la cinquena sessió informativa del Grup de Treball de l’àmbit de Territori de l’Associació Àmbit B30, que s’ha centrat en les infraestructures de serveis i telecomunicacions dins els polígons d’activitat econòmica. La jornada s’ha celebrat al Museu de Ciències Naturals de Granollers.

 

En la seva intervenció, Carles Rivera ha presentat l’associació Pacte Industrial i ha introduït l’estudi “Anàlisi de les infraestructures de serveis de Polígons d'Activitat Econòmica a la Regió Metropolitana de Barcelona”, encarregat pel Pacte Industrial a Barcelona Regional. A continuació, Maria Buhigas, directora d’Estratègia Urbana de Barcelona Regional i responsable de l’estudi, ha presentat el seu contingut.

 

 

Els polígons industrials, elements clau per a la competitivitat

 

L’objectiu d’aquest treball impulsat pel Pacte Industrial ha estat analitzar la situació actual i potencial del sòl industrial de la RMB en relació amb les infraestructures de serveis. L’anàlisi realitzada serveix de base per a l’elaboració de propostes per a futures polítiques públiques relatives als polígons d’activitat econòmica de la RMB, elements clau per a la competitivitat del territori metropolità i la transformació del model econòmic i industrial.

 

Els quaderns del Pacte tenen com a objectiu donar a conèixer les reflexions i propostes del Pacte Industrial i dels seus membres encaminades a contribuir a la vertebració i l’optimització de la capacitat econòmica, la competitivitat i la innovació del territori metropolità.

 

 

 

 

Documents adjunts

 

Estudi Anàlisi de les infraestructures de serveis dels polígons d'activitat econòmica de la Regió Metropolitana de Barcelona

 

AGENDA
SEGUEIX-NOS
NÚVOL D'ETIQUETES
CONTINGUT
Q8 - Estudi sobre l'accessibilitat en transport públic als polígons de la RMB
llegir +
138 propostes per a un nou impuls a la indústria
llegir +
Presentació a la Comissió d'Innovació del "Mapa de la Innovació a la RMB"
llegir +
Q8 - Estudi sobre l'accessibilitat en transport públic als polígons de la RMB
llegir +
Jornada "Economia circular i acció col·lectiva en l’horitzó 2030"
llegir +
Jaume Collboni, nou president del Consell General del Pacte Industrial
llegir +
SIMAE
Notícies
Actualitat