Cicle “Diàlegs i sinergies per a la transició circular en l’horitzó 2030”

25-09-2019

El Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona presenta el cicle “Diàlegs i sinergies per a la transició circular en l’horitzó 2030” amb l’objectiu de fomentar el diàleg i la col·laboració entre els diferents agents socioeconòmics del territori per impulsar la transició cap a una economia circular en l’horitzó 2030

Aquest cicle de conferències s’alinea amb la missió del Pacte Industrial d’impulsar la competitivitat de la indústria, fomentar la creació d’ocupació i millorar la cohesió social i la sostenibilitat del territori metropolità. El cicle ha estat seleccionat a la 4a Convocatòria de projectes de reflexió al Palau Macaya de la Fundació “la Caixa”.

El cicle consta de quatre jornades:

Paral·lelament, un grup d’experts contrastarà i debatrà, en un seguit de tallers participatius, les reflexions dutes a terme en les jornades per tal d’extreure les principals conclusions i propostes d’actuació.

Podeu seguir tota l’actualitat del cicle en aquesta pàgina web i a través dels nostres perfils a les xarxes socials amb el hashtag #2030circular.

Etiquetes: , , , ,

Vols subscriure’t al nostre butlletí?

T’informarem de les novetats i activitats del Pacte Industrial

Subscriu-te al nostre butlletí