• Inici
  • |
  • Notícies
  • |
  • Carles Ruiz, Alcalde de Viladecans, nou president del…
10/12/2007
Carles Ruiz, Alcalde de Viladecans, nou president del Comitè Executiu del Pacte Industrial

El Pacte Industrial va celebrar en data 10 de desembre la XII reunió del seu Consell General a l'edifici Cúbic de Viladecans. En la sessió extraordinària es va aprovar per unanimitat la modificació d’estatuts de l'Associació. Tot seguit es va nomenar al Sr. Carles Ruiz Novella, Alcalde de Viladecans, com a President del Comitè Executiu del Pacte Industrial.

 

Es van renovar les tres vicepresidències del Pacte Industrial: el Sr. Simon Rosado -en representació dels sindicats-, la Sra. Rosa Fiol- en representació de les associacions empresarials- i el Sr. Teodoro Romero -en representació de les corporacions municipals-.

 

Durant l'acte varen intervenir representants dels agents locals, socials i empresarials entorn el Pla de Treball 2008-2011, Teodoro Romero, de la Diputació de Barcelona, Simon Rosado, de CCOO, Juan José Casado, d’UGT, Rosa Fiol, de l’Associació Empresarial de L'Hospitalet i el Baix Llobregat (AEBALL), i Jordi Roig, de PIMEC.

 

La cloenda de l'acte va anar a càrrec del Sr. Andreu Morillas, Secretari d'Economia de la Generalitat de Catalunya.

 

AGENDA
SEGUEIX-NOS
NÚVOL D'ETIQUETES
CONTINGUT
138 propostes per a un nou impuls a la indústria
llegir +
Q8 - Estudi sobre l'accessibilitat en transport públic als polígons de la RMB
llegir +
Presentació a la Comissió d'Innovació del "Mapa de la Innovació a la RMB"
llegir +
Q8 - Estudi sobre l'accessibilitat en transport públic als polígons de la RMB
llegir +
El Pacte Industrial analitza en una jornada els reptes i oportunitats de l’economia circular i el seu impacte en l’ocupació
llegir +
L’IND+I Science atorga 5 Premis als millors assajos de recerca en indústria, innovació i l’agenda de les ciutats sostenibles
llegir +
SIMAE
Notícies
Actualitat