06/11/2018
Nova edició dels premis IND+I Science
  • El Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona impulsa el premi al millor assaig sobre indústria verda per al creixement sostenible.
  • S'atorgaran tres premis de 3.000 euros cadascun i la data límit per al lliurament de les propostes és el 20 de desembre de 2018.

 

 

Ja està oberta la convocatòria de la segona edició dels premis IND+I Science als millors assaigs de recerca per a estudiants de doctorat. El Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona promou aquesta iniciativa juntament amb l'IND+I, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat de Barcelona (UB), l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB). L'objectiu de l'IND+I Science és reconèixer, divulgar i fer realitat l’aplicació de la recerca que es fa en les universitats catalanes o per estudiants catalans en universitats estrangeres. L'IND+I Science pretén actuar com un espai aglutinador i, especialment, fer la transferència de coneixement cap a les polítiques públiques.

 

Els temes dels assaigs exploraran l'ús de conceptes i mètriques que millorin la definició d'estratègies, projectes i polítiques d'innovació, indústria i ciutat sostenible. Les propostes s'han d'aplicar específicament en algun dels següents temes:

  • Sistemes i polítiques d’innovació.
  • Agenda de desenvolupament metropolità.
  • Indústria verda per al creixement sostenible.

 

S'atorgaran tres premis de 3.000 euros cadascun i el termini per al lliurament de les propostes finalitza el 20 de desembre de 2018.

 

 

Indústria verda per al creixement sostenible

 

El Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona impulsa la categoria Indústria verda per al creixement sostenible seguint el seu compromís amb el desenvolupament i la sostenibilitat del territori metropolità i amb vocació de contribuir a apropar el coneixement basat en evidència científica als policymakers. Aquesta temàtica engloba anàlisis, orientacions, bones pràctiques, noves teories, propostes i resultats de la transformació que viu la indústria a causa de la incorporació de tecnologies relacionades amb l'ús més sostenible de l'energia i els recursos i amb la reducció del seu impacte sobre el canvi climàtic. També de l'impacte que la indústria verda pot tenir per reduir el canvi climàtic a través de la transformació dels mercats i els hàbits de consum.

 

 

 

 

Enllaços

 

Més informació, bases i formulari de presentació de les propostes.

 

AGENDA
SEGUEIX-NOS
NÚVOL D'ETIQUETES
CONTINGUT
Q8 - Estudi sobre l'accessibilitat en transport públic als polígons de la RMB
llegir +
138 propostes per a un nou impuls a la indústria
llegir +
Presentació a la Comissió d'Innovació del "Mapa de la Innovació a la RMB"
llegir +
Q8 - Estudi sobre l'accessibilitat en transport públic als polígons de la RMB
llegir +
Comitè Executiu i Consell General del Pacte Industrial
llegir +
El Pacte Industrial presenta les conclusions del cicle sobre reindustrialització i sostenibilitat al Garraf
llegir +
SIMAE
Notícies
Actualitat