El Pacte Industrial, present a la Cumbre Innovación Tecnológica y Economía Circular

06-07-2018

El coordinador gerent del Pacte Industrial, Carles Rivera, ha estat un dels seleccionats per participar a la Cumbre Innovación Tecnológica y Economia Circular celebrada el passat 6 de juliol a Madrid i que ha comptat amb les ponències de quatre premis Nobel, entre ells l’expresident dels Estats Units d’Amèrica Barack Obama.

Aquesta cimera, organitzada per la Advanced Leadership Foundation, ha reunit 300 persones representants de la societat civil –entre ells Carles Rivera– compromesos amb el desenvolupament sostenible, l’emprenedoria, l’economia circular, la cooperació internacional, la innovació, el medi ambient i les noves tecnologies perquè en els propers mesos difonguin els beneficis per al medi ambient i la societat d’un nou model econòmic basat en l’economia circular.

Durant la seva ponència, Christopher Pissarides, Premi Nobel d’Economia el 2010, ha insistit en la necessitat de doblar esforços en innovació tecnològica pel seu impacte positiu en el treball i el benestar. També ha posat el focus en l’educació superior i la seva responsabilitat en la transmissió de coneixement per crear nous llocs de treball en el marc de l’economia circular. Per la seva part, Finn Kyland, Premi Nobel d’Economia el 2004, ha recordat que “els països no creixen si no innoven”.

Etiquetes: , ,

Vols subscriure’t al nostre butlletí?

T’informarem de les novetats i activitats del Pacte Industrial

Subscriu-te al nostre butlletí