• Inici
  • |
  • Notícies
  • |
  • El Pacte Industrial participa en una jornada sobre…
15/06/2017
El Pacte Industrial participa en una jornada sobre gestió de polígons a València
Participants i organitzadors abans de l'inici de la jornada.

Carles Rivera, coordinador gerent del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona, ha participat com a ponent en la Jornada sobre Gestió d’Àrees Empresarials organitzada pel Foro Empresarial de l’Horta Sud i FEPEVAL (Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana) el passat 15 de juny a Torrent (València). L’objectiu de la jornada, a la qual han assistit prop de 100 persones, ha estat donar a conèixer bones pràctiques en la gestió de polígons a diversos territoris de l’Estat. Els altres ponents han estat Idoia Madariaga, directora d’Innovació de l’empresa NASUVINSA del Govern Foral de Navarra; Diego Maciá, director general d’Indústria i Energia de la Generalitat Valenciana, i José Miguel Artaza, director adjunt de la societat SPRILUR del Govern Basc.

 

El coordinador gerent del Pacte Industrial ha ressaltat la importància de la col·laboració públicoprivada entre els múltiples actors en la gestió i millora dels polígons. Rivera ha presentat el Pacte Industrial i les darreres publicacions referents a polígons que ha editat l’associació, destacant el paper que entitats com el Pacte Industrial o d'altres poden tenir en l'impuls de polítiques i en la facilitació de processos de cooperació entre actors molt diversos.

 

 

 

 

Enllaços

 

Quadern 14 del Pacte Industrial Guia d’iniciatives locals cap a la transició energètica als polígons industrials.

 

 

Paper 3 del Pacte Industrial Reflexions per al disseny d’iniciatives locals d’impuls de l’R+D+I als polígons d’activitat econòmica.

 

 

Paper 1 del Pacte Industrial Reflexions a l'entorn de la mobilitat de mercaderies als polígons industrials de la Regió Metropolitana de Barcelona.

 

 

Quadern 8 del Pacte Industrial Accessibilitat en transport públic col·lectiu als polígons d'activitat econòmica de la RMB.

 

 

AGENDA
SEGUEIX-NOS
NÚVOL D'ETIQUETES
CONTINGUT
Q8 - Estudi sobre l'accessibilitat en transport públic als polígons de la RMB
llegir +
138 propostes per a un nou impuls a la indústria
llegir +
Presentació a la Comissió d'Innovació del "Mapa de la Innovació a la RMB"
llegir +
Q8 - Estudi sobre l'accessibilitat en transport públic als polígons de la RMB
llegir +
Presentació del Paper 5 del Pacte Industrial i debat sobre el repte de reformatar els polígons industrials
llegir +
48a Reunió del Comitè Executiu del Pacte Industrial i presentació de les propostes del cicle sobre transició circular
llegir +
SIMAE
Notícies
Actualitat