• Inici
  • |
  • Notícies
  • |
  • Sessió de treball sobre la mobilitat de mercaderies…
06/11/2014
Sessió de treball sobre la mobilitat de mercaderies als polígons industrials de la RMB
Un moment de la sessió de presentació de l’esborrany del paper
D’esq. a dta.: Ignasi Ragàs, autor del paper; Juan José Casado, president de la Comissió de Mobilitat del Pacte Industrial, i Carles Rivera, coordinador gerent del Pacte Industrial

La Comissió de Mobilitat del Pacte Industrial ha celebrat aquest matí una sessió de treball sobre l’esborrany del paper “Reflexions a l’entorn de la mobilitat de mercaderies als polígons industrials de la Regió Metropolitana de Barcelona”. Aquest treball pretén contribuir a una millor comprensió de la realitat dels polígons i avançar en un enfocament més integrat de les polítiques de mobilitat, d’urbanisme i de desenvolupament econòmic.

 

La reunió ha estat presidida per Juan José Casado, responsable de Política Institucional de la RMB de la UGT de Catalunya i president de la Comissió de Mobilitat del Pacte Industrial, i ha tingut lloc al Centre d’Empreses de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

 

La sessió ha començat amb una presentació a càrrec de l'autor del paper, Ignasi Ragàs (IR Economia, Logística i Territori). Seguidament s’ha produït un interessant debat en què els representats de les entitats membres del Pacte Industrial han intercanviat els seus punts de vista sobre els reptes de la mobilitat de mercaderies.

 

Aquest estudi impulsat pel Pacte Industrial es publicarà properament en el marc de la nova col·lecció Papers del Pacte Industrial.

 

AGENDA
SEGUEIX-NOS
NÚVOL D'ETIQUETES
CONTINGUT
Q8 - Estudi sobre l'accessibilitat en transport públic als polígons de la RMB
llegir +
138 propostes per a un nou impuls a la indústria
llegir +
Presentació a la Comissió d'Innovació del "Mapa de la Innovació a la RMB"
llegir +
Q8 - Estudi sobre l'accessibilitat en transport públic als polígons de la RMB
llegir +
Comitè Executiu i Consell General del Pacte Industrial
llegir +
El Pacte Industrial presenta les conclusions del cicle sobre reindustrialització i sostenibilitat al Garraf
llegir +
SIMAE
Notícies
Actualitat