• Inici
  • |
  • Notícies
  • |
  • 38a Reunió del Comitè Executiu del Pacte Industrial
25/11/2013
38a Reunió del Comitè Executiu del Pacte Industrial
Joan Miquel Hernández, cap de l’Àrea de Desenvolupament Empresarial del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, en un moment de la seva intervenció

El Comitè Executiu de l’Associació Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona va celebrar dijous dia 21 la seva reunió número 38. La reunió, que va tenir lloc a la seu de Barcelona Activa, va estar presidida pel president del Comitè Executiu, Carles Ruiz, i va comptar amb la participació dels representants de les diverses entitats que integren el Pacte Industrial. Josep M. Marquès, director executiu de Promoció de Barcelona Activa, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als assistents en nom de Sònia Recasens, tinent d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta del Consell General del Pacte Industrial.

 

Els assistents a la reunió van poder conèixer de primera mà la nova estratègia en matèria de política industrial que impulsa la Generalitat i que va ser objecte de debat entre els presents. Joan Miquel Hernández, cap de l'Àrea de Desenvolupament Empresarial, i Jordi Carbonell, subdirector general de Política Industrial, del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, van presentar el document "Una Estratègia industrial per a Catalunya” en què està treballant la conselleria.

 

A continuació es van repassar les tasques realitzades i les accions en curs de les quatre comissions que integren el Pacte Industrial: Mobilitat, Formació, Activitat Econòmica i Innovació. Per la seva part, Carles Rivera, coordinador gerent del Pacte Industrial, va informar, entre d’altres aspectes, de les noves eines de comunicació amb què disposa l’associació (pàgina web, xarxes socials etc.) i de la nova estratègia en matèria d’estudis i publicacions.

 

AGENDA
SEGUEIX-NOS
NÚVOL D'ETIQUETES
CONTINGUT
Q8 - Estudi sobre l'accessibilitat en transport públic als polígons de la RMB
llegir +
138 propostes per a un nou impuls a la indústria
llegir +
Presentació a la Comissió d'Innovació del "Mapa de la Innovació a la RMB"
llegir +
Q8 - Estudi sobre l'accessibilitat en transport públic als polígons de la RMB
llegir +
Acte ajornat: Jornada "Economia circular i acció col·lectiva en l’horitzó 2030"
llegir +
Us desitgem una diada de Sant Jordi carregada de bones lectures
llegir +
SIMAE
Notícies
Actualitat